När du kommer till mig för en ansiktsbehandling så kan du känna dig trygg och väl omhändertagen. Du får ligga på en varm brits och blir omstoppad med varma filtar och värmelampa som hjälper huden att absorbera produkterna effektivare.Vi erbjuder skönhetsbehandlingar och friskvård;
Massage, fotvård, ansiktsbehandlingar. Allt med naturliga och ekologiska produkter från bl.a. Sweden Eco/Rosenserien-, Maria Åkerberg-, Marja Entrich och Tre 60 Naturkosmetik. 

Efter avslutad behandling får du en kort rådgivning av produkter som passar just till dig.

En vårdande massage som släpper kroppens spänningar och hjälper dig att komma i balans genom att man öppnar kroppens energiflöden och sätter i gång blodcirkulationen och dina s.k. måbra hormoner. Unna dig lite lyx och välmående i vardagen. 

Använder oljor från Maria Åkerberg, Marja Entrich , Rosenserien eller Chokladserien. Beror på behandling eller vad kunden önskar . Tex om man vill ha relax, energi eller choklad m.m 

 

 Svensk Klassisk massage  Löser upp stela och ömma muskler.

30 min 400 kr

45 min 500 kr

60 min 600 kr

90 min 800kr

   

Topp till Tåbehandling

En behandling från topp till tå med en Beaty Day Coffe scrub därefter en avslappnande massage. Därefter får man den ljuvliga Beaty Day Cream Oil Active. Som sedan avslutas med en ansiktsbehandling med produkter som passar just dig.

 100 minuter 995 kr

 

Ryggbehandling

En behandling på ryggen med en Beaty Day Coffe scrub därefter en avslappnande massage. Därefter får man den ljuvliga Beaty Day Cream Oil Active.

 60 minuter 695 kr

 

Spikmatta-Massage 

Behandlingen inleds med 15 minuters avslappning på spikmatta för att få igång blodcirkulationen. Efterföljande 30 minuters massage för rygg och nacke.

45 min 500 kr

 

Relax massage

Massage av fötter och händer som packas in och sedan får vila. under tiden rengörs ansiktet följt av mjuk massage av ekotage, nacke och skalp

 45 min 450 kr

 

 

GDPR

ÄNDRINGAR I SAMBAND MED GDPR

Läs mer...