Julklappstips till personalen

Vi har anpassade julklappar till företag som vill unna sina anställda. Dessa ligger under 500:- inkl moms som är skatteverkets gräns för avdragsgill julgåva.

Tillfällig skattefrihet för gåvor till anställda. Info från skatteverket.


2021 kan arbetsgivare även ge anställda en extra gåva värd upp till 2 000 kronor utan att det förmånsbeskattas.
De tillfälliga reglerna om skattefri  gåva liknar reglerna som gällde förra året, men värdet på den extra skattefria gåvan som arbetsgivare kan ge får i år uppgå till 2 000 kronor. Förra året var det 1 000 kronor. Liksom tidigare får gåvan inte vara pengar.

Du kan köpa presentkort till dina anställda på behandlingar och produkter. Vi erbjuder inte möjlighet att lösa ut dem mot kontanter.

Vill du göra specialanpassade paket hör av dig till oss.

Vi erbjuder även massage året runt till din personal. Du hittar produkter till din verksamhet som signalerar och är ett gott miljöinitiativ. Handtvål, handkräm som vårdar händerna på personaltoaletten är uppskattade initiativ. Även kundtoaletten visar vilken miljöprofil ditt företag väljer.

Letar du mindre presenter som uppskattning under året till dina anställda så har vi massor att erbjuda. Kanske en trevlig liten påse en helt vanlig fredag eller resekit med svensk ekologisk hudvård.

Tillagd i varukorgen