ANSIKTSBEHANDLING KLASSISK

60 min 795 kr

Rygg och nackmassage. Rengöring, hudanalys, peeling med korn eller enzymer.. Ansiktsmask och serum anpassad efter hudtyp och behov. Värme med varma handdukar eller värmelampa. Porrengöring vid behov. Massage av decolletage, axlar,nacke, ansikte och ögon. Fuktkräm,olja och ögonkräm anpassad efter hudtyp. Vissa maskiner kan komma att användas såsom skin scrubber eller beauty Iron.

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING LYX

90 min 1000 kr 

Längre rygg och nackmassage. Rengöring, hudanalys, peeling med korn eller enzymer. Ansiktsmask och serum anpassad efter hudtyp. Värme med varma handdukar eller värmelampa . Porrengöring eller portömning vid behov. Massage av dekolletage, axlar, nacke ansikte och ögon. Fuktkräm, ögonkräm och olja efter hudtyp. Vissa maskiner kan komma att användas såsom skin scrubber, Beauty Iron.

LILLA UPPFRÄSCHNINGEN

30 min 550 kr

iten ansiktsbehandling för dig som är i behov av en snabb uppfräschning. Rengöring, hudanalys, peeling med korn eller enzymer. Dekolletagemassage, ansiktsmassage och ögonmassage. Ansiktsmask anpassad efter hudtyp. Fuktkräm och ögonkräm.

Ansiktsbehandling  Chokladdröm

 60 min 1000 kr 

Drömmen för alla chokladälskare! Vi använder produkter från svensktillverkade Tre 60 naturkosmetik/ Chokladserien med innehåll av choklad , kaffe och havtorn. 

Rengöring med choklad, kaffe och havtorn, hudanalys, choklad/kaffepeeling med finfördelade jojobakorn eller enzymer. Porrengöring vid behov. Ljuvlig massage av ansiktet. Dekolletaget, nacken, axlar,och ögon med varm chokladolja. Nu får ditt ansikte njuta av en djuprengörande ansiktsmask med choklad, kaffe, havtorn och en touch av mint. Behandlingen avslutas med en leave-on-mask med anti-age effekt och ögonkräm. 

Beauty Iron- Det naturliga ansiktslyftet

I den här behandlingen används Beauty Iron- med galvanisk microström.

Här gör vi en klassisk ansiktsbehandling men utan ansiktsmassage. Istället lägger vi till behandlingen med Beauty Iron i fyra steg. Den förbättrar cirkulationen, ger dig fräschare och rosigare hy, reducerar påsighet, förebygger rynkor, förbättrar ansiktskonturerna och förbättrar cellaktiviteten. Produkter som används går djupare ner i huden med hjälp av värmen och den galvaniska strömmen. Görs med fördel som en kurbehandling på 5-6 gånger. Beauty Iron används även vid behov i andra ansiktsbehandlingar.

45 min 450 kr 

 Kurbehandling    350 kr/tillfälle

Fuktbomb med Peel-Offmask

 45 min 950 kr 

För hud i behov av extra fukt.

Grundlig rengöring, hudanalys,AHA-syrapeeling som förbereder huden för djupare fukt med exklusivt serum ( Facial booster) med niacinamide som slussas ner med ultraljud och därefter  får huden absorbera maximalt med fukt från ekologiskt serummask ( alternativt djupt återfuktande peel-off-mask)  Behandlingen avslutas med att en näringsrik olja masseras in i hela ansiktet och kapslar in hela ansiktet och kapslar in

FACIAL BOOSTER SIGNATURBEHANDLING

75 min 1100 kr 

En riktigt boostande behandling där vi fokuserar på att stärka upp hudens motståndskraft, förbättra hudens struktur samt öka hudens förmåga att binda och bevara fukt. Passar alla från den känsliga till den mogna huden då vi använder produkter som arbetar för att stärka hudbarriären och göra huden mindre känslig samtidigt som de har en anti age-effekt.

Rengöring och värme med varma doftsatta handdukar, hudanalys, korn – eller enzympeeling. Ångbad under vapozon, värmelampa eller varma handdukar, Porrengöring med maskin ( Skin Scrubber eller Aha.-syra. Djupverkande Facial Booster Serum med niacinamide, Organic Cotton serum mask 10 min. Skalpmassage samt lång och härlig massage på dekolletage, öron, nacke och axlar. Behandlingen avslutas ansiktsmassage, vårdande ansiktskräm och ögonkräm.

 

Start up - ansiktsbehandling och baspaket 1500kr

Detta är en otrolig möjlighet för dig som vill byta hudvård! Här har du chansen att få en ordentlig hudanalys för att hitta de produkter som passar din hud och dess tillstånd. Produkterna är 100% naturliga och till största del tillverkade av ekologiskt certifierade råvaror. Godkända av Djurens Rätt, PETA och nästan alla är VEGAN-märkta. I behandlingen (värd 1050:-) ingår Rengöring, hudanalys, peeling (korn, enzym eller AHA-syra), Skan Scrubber,  anpassad mask, serum, ansiktsmassage, massage nacke och axlar och avslutande produkter. Efter behandlingen plockar vi ihop ett baspaket bestående av fullstora produkter till ett värde av 1500kr som du får med dig hem.

 

 Pris på Start up (90 min) är 1500kr. Totala värdet 2390 kr. Passar normal/torr/fet/mogen och tonårshy

Skin Scrubbing ansiktsbehandling

Behandlingen inleds med ånga,eller värmelampa, varma handdukar, lrengöring, peeling och hudanalys 

Sedan används Skin Scrubbing med innovativa vibrationsvågor som avlägsnar döda hudceller och djuprengör porerna. Därefter slussas serum ner med ultraljud l

Därefter avslutas behandlingen med en exklusiv fuktkräm och ögonkräm, samt avslutas med en utjämnande mineralfoundation om så önskas.

Skin scrubbing används även vid andra ansiktsbehandlingar vid behov.

35 min  400: kr 

C-vitaminbehandling                                      

Behandlingen inleds med ånga ,värmelampa eller varfma handdukar, rengöring, peeling och hudanalys samt portömning vid behov.

Sedan görs en kortare lymfriktig ansiktsmassage. Huden penslas med c-vitaminserum med rosenrot som är en kraftfull antioxidant och ger huden en energikick. 

Serumet slussas ner med ultraljud l C-vitaminserum kan motverka hudens åldrande och återuppbygga solskadad hud. Kan även ha en blekande effekt på pigmentfläckar. 

Vid hudsjukdomen rosacea kan c-vitaminserum fungera väldigt bra. Utmärkt resultat på ungdomshy/acnehy. 

Behandlingen avslutas med vitaminmask och ögonkräm, samt en utjämnande mineralfoundation om så önskas. 

 För bästa resultat görs behandlingen som kur 1 gång per vecka i 4-6 veckor. Tiden mellan behandlingarna kan förlängas om kuren kompletteras med hemmabehandlingar med c-vitaminserum. 

45 min 485 kr 

Vid köp av 5 behandlingar kostar de 425 kr / behandling.

AHA-syra behandling

Behandlingen inleds med med varm ånga, värmelampa, eller varma handdukar.  Rengöring, enzympeeling och kornpeeling.

Därefter görs en hudanalys.

Sedan penslas huden med naturkosmetisk AHA syra.

Huden tvättas av och sedan läggs en AHA mask.

Huden tvättas av och därefter ansiktsvatten. Serum och olja slussas ner med ultraljud l

Därefter AHA ansiktskräm, ögonkräm och Rosenseriens ekologiska veganska solkräm med solskyddsfaktor och fysikaliskt skydd mot solens strålar. De andra produkterna som används kommer från Chokladserien, som är en ekologisk vegansk hudvårdsserie.

Bästa resultatet får man när man gör en AHA-kur på  5 behandlingar, med en veckas mellanrum.

Rabatterat pris  vid köp av fullständig AHA-kur. 

50 minuter / 500 kr 

Boka 5 behandlingar, vid den 3:e behandlingen får du 10% på alla tre

Boka 5 behandlingar. vid den 5:e behandlingen får du 15% på alla fem. 

SPA Behandlingar

Spa massage är en mjuk och mycket avstressande massage där man använder sig av olika aromatiska oljor. De färdigblandade aromaoljorna har olika egenskaper som i sin tur förhöjer effekten av massagen. Förutom att verka lugnande och avstressande, påverkar spa massage också blodcirkulationen, lymfsystemet, nervsystemet och huden.

I spa massagen arbetar man inte på något specifikt muskelproblem och inte heller så djupt ner i muskelaturen. Man arbetar mer för att i friskvårdande syfte mjuka upp och släppa på lättare muskelspänningar, ge kunden en skön avslappning, en stunds ompyssling och en uppmjukande massage. Den lugnande och avstressande effekten man får av massagen kan delvis förklaras med att halten av ”oxytocin” höjs i blodet. Det är ett ”må bra” hormon som skänker oss en känsla av lugn och ro i kroppen.

För att boka en massage i kombination med en liten ansiktsbehandling så väljer man ”Topp till tå”.

Tillagd i varukorgen