Anettes Bästa

Vill du inte kompromissa mellan ansiktsbehandling och massage? Ta då denna behandling som innehåller båda två.
En skön och omfattande behandling med en halvkroppsmassage anpassad efter dina önskemål på intensitet.

En ansiktsbehandling med  peeling och mask varma handdukar, Ir-värmelampa, skön extra lång ansiktsmassage och välgörande ekologiska produkter anpassade efter hudtyp.

90 min 1000 inkl vila

 Anettes Bästa lyx

Vill du inte kompromissa mellan ansiktsbehandling och massage? Ta då denna behandling som innehåller båda två.
En skön och omfattande behandling med en helkroppsmassage anpassad efter dina önskemål på intensitet.

En ansiktsbehandling med peeling och  mask med varma handdukar, ir - värmelampa., skön extra lång ansiktsmassage och välgörande ekologiska produkter anpassade efter hudtyp.

120 min 1295 kr inkl vila

När du kommer till mig för en behandling så kan du känna dig trygg och väl omhändertagen. Du får ligga på en varm brits och blir omstoppad med varma filtar och värmelampa som hjälper huden att absorbera produkterna effektivare.Vi erbjuder skönhetsbehandlingar och friskvård;
Massage, fotvård på friska fötter, ansiktsbehandlingar. Allt med naturliga och ekologiska produkter från bl.a. Sweden Eco/Rosenserien-, Maria Åkerberg-,Marina Miracle -, Marja Entrich och Tre60Naturkosmetik. 

Efter avslutad behandling får du en kort rådgivning av produkter som passar just till dig.

Svensk Klassisk massage

En vårdande massage som släpper kroppens spänningar och hjälper dig att komma i balans genom att man öppnar kroppens energiflöden och sätter i gång blodcirkulationen och dina s.k. måbra hormoner. Unna dig lite lyx och välmående i vardagen. 

Använder oljor från Maria Åkerberg, Marja Entrich , Rosenserien eller Chokladserien. Beror på behandling eller vad kunden önskar . Tex om man vill ha relax, energi eller choklad m.m  

 Svensk Klassisk massage  Löser upp stela och ömma muskler.

30 min 500 kr

45 min 600 kr

60 min 700 kr

90 min 850  kr

Choklad massage

Choklad är inte bara gott att äta, det gör också huden len och ger en fin lyster vid massage. Den varma chokladoljebalmen med havtornolja och en doft av apelsin lockar fram dina lyckohormoner, samma hormoner som aktiveras när vi är förälskade

75 min 700:kr

Topp till tå

En allt i ett behandling. Inbäddad i värmefilt, handdukar och filtar börjar vi med en ryggmassage och massage av baksidan av benen. Sedan masseras hela framsidan även armar och händer till avslappnande musik.

Här ingår en liten ansiktsbehandling:

Rengöring, peeling, ansiktsmask.

Medans ansiktsmasken verkar får du en liten fotmassage. Vi avslutar med en avslappnande ansiktsmassage, en fuktkräm och ögonkräm.

90 min  1010 KR

Relax massage

Massage av fötter och händer som packas in och sedan får vila. under tiden rengörs ansiktet följt av mjuk massage av ekotage, nacke och skalp

 45 min 475 kr

 

 

Hot Stone Massage                                      

Hot Stone massage bygger på orientalisk filosofi och går tillbaka mer än 3000 år i tiden då denna massagemetod användes i det antika Kina och Indien. Metoden härstammar från den kinesiska medicinen och den japanska massagen.

HOT STONE MASSAGE 

30 minuter 500 :- (rygg, nacke, axlar) 

60 minuter 700:- ( Ben, rygg, nacke ,axlar, armar, avslutar med ansiktet)

är en fantastisk spa-behandling som ger gränslös avslappning. Din terapeut använder sig av varm, neutral eller doftsatt olja och heta lavastenar som förstärker och fördjupar massagens förmåga att lösa upp spänningar och minska stress. Musklerna slappnar av och blod- och lymfcirkulationen ökar. Hot Stone massage ger en underbar känsla av totalt välbefinnande. Lavastenarna, som är handplockade och formade av vind oh vatten, har en förmåga att bevara värme vilket ökar effekten av maximal avslappning i massagen. Detta är en fantastiskt skön behandling som passar extra bra när man känner sig frusen och stel. Efter behandlingen kommer du känna dig uppmjukad, varm och avstressad.

Relax-kur 60 min 850:-

Introducerar en ny behandling på salongen! Ryggmassage med härligt varma lavastenar, följt av en ansiktskur med rengöring, peeling, mask och en varm massage med lavastenar som verkar otroligt avslappnande på ansiktsmuskulaturen. Även dekolletage får sig en omgång stenar. Avslutas med fukt för ansikte, ögon och läppar.

Behandlingsbänken är uppvärmd och skön och vi masserar med en chokladolja eller en annan ekologisk olja.

Unna dig en Hot Stone massage!   

Hot stone massagens positiva effekter

  • ökar blod- och lymfcirkulationen
  • stimulerar cellförnyelsen
  • lindrar muskelvärk
  • Har en lugnande och stressreducerande effekt
  • hjälper till att rensa ut slaggprodukter
  • hjälper till att varva ner
  • Transporterar bort avfallsprodukter från musklerna.

Hot stone massage rekommenderas ej vid

  • graviditet
  • hjärtproblem
  • svårinställd diabetes.

GDPR

ÄNDRINGAR I SAMBAND MED GDPR

Läs mer...

Tillagd i varukorgen