Återförsäljare för Tre60naturkosmetik. 

Märken jag säljer.

  • Chokladserien 
  • Rosenserien / Sweden Eco 

tre60naturkosmetik

Hemsida https://tre60naturkosmetik.se/

Choklad Serien är en svensk, naturlig och ekologisk hud- och kroppsvård. Alla produkter är tillverkade i Jämtland med råvaror av högsta kvalitet. I Choklad Serien ingår även våra hälsosamma havtornsprodukter

Choklad Seriens produkter doftar ljuvligt, underbart för kropp sinne!!!

Marja Entrich  ”Det man smörjer sig med ska man kunna äta”

 

Marja Entrich produkter utvinns ur biologiska råvaror från hela världen som odlas under minutiös kontroll. Hela tiden utvecklas produkterna parallellt med de senaste forskningsrönen i samarbete med ledande laboratorier över hela Europa.

För att råvarorna i Marja Entrich produkter alltid skall ha den högsta kvalitén och vara med i den senaste utvecklingstrenden följer Marja Entrich produkter kontinuerligt EU:s och FDA:s rekommendationer inom området.

Idag vet vi att faktorer som mathållning, vitaminer, kosttillskott, motion och hudvård har stor betydelse för vårt totala välbefinnande.

Marja Entrich insåg tidigt detta och har under 60 år varit föregångskvinna inom sitt område - naturlig hudvård.

Mer information på Marja Entrich hemsida och läsa. Klicka här

.

Läs mer om historik på deras hemsida. Klicka här

Sweden Eco

Naturlig hudvård för män

Sweden Eco – Skincare for men är hudvård för den medvetne mannen. För dem som vill ha bra resultat på sin hud och samtidigt värna om sin hälsa och vår miljö. Våra produkter är 100 % naturliga och till största del tillverkade av ekologiskt certifierade råvaror. Råvarorna är utvalda med omsorg och hela tillverkningen sker i Sverige. Basen i produkterna är aloe vera och grönt te. Det gör produkterna effektiva, skonsamma och dryga. Produkterna har en lätt och fräsch doft av sandelträ och kryddnejlika.

Mer info  om produkterna finns på Sweden Eco 

Tillagd i varukorgen