TIPS

Förbered huden innan foundation

En strålande vacker hy får du med makeupunderlag från miss W.

Förbered gärna huden innan applicering av foundation på följande sätt.

Tvätta ansiktet noggrant med en ansiktsrengöring för din hudtyp.
Fortsätt sedan med att applicera serum och/eller ansiktskräm, massera in ordentligt och låt det absorberas in i huden i några minuter.
När serum/kräm absorberats, grunda gärna med en primer den minimerar porer och underlättar för applicering av foundation. Med en bra grund får man ett jämnare resultat som håller bättre och sitter längre.

Hur applicerar man sin foundation bäst?

Detta är självklart en smaksmak (undantaget är lösa mineralpuder som kräver en tät borste, en så kallad kabukiborste, för att du ska kunna applicera den rätt). Annars funkar både fingrar, svamp eller pensel. Värmen från fingrarna gör att färgen smälter in bra i huden, medan fördelen med svampar och penslar är att det är enklare att anpassa täckningsgraden och få en helt jämn yta.

Oavsett vad du väljer att jobba med lönar det sig att vara noggrann och jobba in din foundation grundligt så att den inte lägger sig ojämnt.

Bas

Grunden till en fulländad makeup börjar med en bas som ger din hud lyster och jämnar ut hudtonen. Hos oss hittar du ett komplett utbud av produkter för din makeup-bas, i olika former och med olika täckningsgrad, så som primer, flytande foundation, krämpuder, BB-cream, mineralpuder, kompaktpuder, löspuder, concealers, illuminators, solpuder och rouge.

Zao

Maria Åkerberg

miss W

Tillagd i varukorgen